Over Leon

Personal trainer Eindhoven

Mijn naam is Leon Roos, en ik ben 29 jaar jong. Ik ben de oprichter van Pure Control. Sport is altijd een grote passie van me geweest, en ik besloot om van mijn passie mijn beroep te maken. In 2014 begon ik aan de opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool, die ik in 2019 succesvol heb afgerond.

 

Gedurende mijn carrière als sportkundige viel het me op dat steeds meer jongeren op jonge leeftijd hun spieren tot het uiterste belasten, wat vaak leidt tot klachten. Mensen klaagden over lage rugpijn, beperkte bewegingsvrijheid in de schouders, nekspanningen, langzaam spierherstel, en andere problemen.

 

Daarom besloot ik me verder te ontwikkelen en te specialiseren als sportmasseur om deze klachten te verlichten en te voorkomen. Dit was het begin van Pure Control.

 

Mijn levenslange passie voor sport drijft me om anderen te helpen. Met Pure Control heb ik als missie om sporters te ondersteunen bij het behouden van een optimaal fysiek en mentaal welzijn. Ik ben vastbesloten om het leven en de prestaties van mijn cliënten te verbeteren. Mijn toewijding, gecombineerd met mijn professionele expertise, maken mij tot een voorloper in de wereld van sportmassage en gezondheid.

 

Visie

Ik streef ernaar om mensen te helpen hun volledige fysieke potentieel te bereiken. Ik combineer de kracht van sportmassage en personal training om individuen te begeleiden naar een gezonder, actiever, en welvarender leven.

Met mijn kennis en ervaring als sportmasseurs en personal trainers biedt ik persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen. Ik geloof in de kracht van beweging, herstel en persoonlijke groei, en ik ben toegewijd aan het verbeteren van fysieke prestaties en het vergroten van zelfvertrouwen. Mijn missie is om blessures te voorkomen, pijn te verlichten en mensen te inspireren om een gezondere en actievere levensstijl te omarmen. Met Pure Control streef ik naar jouw succes in sport en in het dagelijks leven.

 

Een goede verzorging van je spieren zorgt er immers ook voor dat jij eerder je doelen kan behalen!